Lajme flash

Video

Foto

Twitter

Art dhe Kulturë

Arti dhe kultura në Shqipëri kanë provuar se mund të shërbejnë më së miri, si ura komunikimi mes shqiptarëve brenda dhe jashtë vendit. Duke i sjellë si instrumente virtuale në formatin 3D, vizita juaj në këtë rubrikë do të jetë një realitet i prekshëm i teatrove, galerive, ekspozitave, dokumentarëve por dhe filmave artistikë e vizatimorë.

Teatri i Operas dhe Baletit
Galeria Kombëtare e Arteve
Ekspozita “Një rrugëtim i vështirë–20 vjet pas”
Ekspozita Pietro dhe Larissa Quaroni
Ekspozita “Aleksandër Moisiu–Njeriu dhe Artisti”
Ekspozita “Shyqyri Sako, Duke Pikturuar Filmin”
Filma Artistikë, Dokumentarë, Filma Vizatimorë
Virtual Tour “COD Albania”
Shqipëria dhe shpëtimi i hebrenjve nga persekutimi dhe Holokausti