Kontakt

Koordinatori

Liridona Bodi

Specialiste në Sektorin e Ankesave Administrative dhe Përfaqësimit Gjyqësor

Drejtoria e Shërbimeve të Brendshme

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Tel: 042345981

email: Liridona.Bodi@mfa.gov.al

Orari pritjes nga e hëna të enjte ora 8:00-16.30, të Premten ora 8:00-14:00