Postuar më: 30 Shtator 2021

Arritja e marrëveshjes Kosovë-Serbi, Xhaçka: Vazhdimi i dialogut, e vetmja mënyrë për të ecur përpara

Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, ka përshëndetur arritjen e marrëveshjes midis Kosovës dhe Serbisë. 

Ministrja Xhaçka theksoi se vazhdimi i dialogut është e vetmja mënyrë për të ecur përpara në frymën e bashkëpunimit. 

Sipas saj, Shqipëria është e angazhuar në mënyrë të pakthyeshme në këtë drejtim, në përpjekjet e saj dypalëshe dhe shumëpalëshe.