Postuar më: 02 Maj 2021

Ministrja Xhaçka uron Pashkët: Për një fillim të ri, për paqe e lumturi për të gjithë shqiptarët

Në kuadër të Pashkëve Ortodokse, Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka, ka përcjellë një urim për të gjithë shqiptarët.

Ministrja Xhaçka i uroi të gjithë shqiptarëve kudo jetojnë nëpër botë, një fillim të ri i cili do të sjellë paqe, gëzim dhe lumturi në jetën e tyre. 

"Gëzuar Pashkët për të gjithë! Ashtu si Pashkët janë një festë e ringjalljes, në këtë ditë të veçantë ne urojmë të gjithë shqiptarët e të gjitha besimeve, dhe të gjithë njerëzit anë mbanë botës, një fillim të ri i cili do të sjellë paqe, gëzim dhe lumturi në jetën e tyre".