Video

Fjala e MEPJ, Olta Xhaçka për Ditën e Evropës
09 Maj 2021

DITA E EVROPËS
Jemi besimplotë se edhe vetë e ardhmja evropiane e Shqipërisë dhe rajonit nuk do të kompromentohen në asnjë lloj skenari. Stafeta jonë është në duar të sigurta, dhe këtu kam parasysh asetin tonë më të vyer kombëtar, gjeneratën e të rinjve të dhe të rejave që do ta lartësojnë më tej emrin, rolin dhe kontributin e Shqipërisë në familjen evropiane.