Ministrja Xhaçka në takimin e Këshillit të Sigurimit “Për paqen dhe sigurinë e Ukrainës” - Ministry for Europe and Foreign Affairs
Postuar më: 23/09/2022

Ministrja Xhaçka në takimin e Këshillit të Sigurimit “Për paqen dhe sigurinë e Ukrainës”

Sorry, this entry is only available in Albanian.