Takime NdërqeveritareTAKIMI I PARË NDËRQEVERITAR SHQIPËRI-MALI I ZI. SHKODËR, 3 KORRIK 2018

Më 3 korrik 2018 u zhvillua në Shkodër Takimi i parë ndërqeveritar Shqipëri-Mali i Zi. Delegacionet kryesoheshin nga Kryeministrat Edi Rama dhe Dushko Markoviç dhe përbëheshin nga…

FJALA E MINISTRIT PËR EVROPËN DHE PUNËT E JASHTME, DITMIR BUSHATI

TAKIMI I PARË NDËRQEVERITAR SHQIPËRI-MAQEDONI. POGRADEC, 15 DHJETOR 2017

Takim i parë i dy qeverive, i mbajtur në Pogradec, më datë 15 dhjetor 2017, ishte një moment kyç në historinë tonë të përbashkët, për faktin se është formati i parë i këtij niveli mes qeverive të …

TAKIMI I KATËRT NDËRQEVERITAR SHQIPËRI-KOSOVË. KORÇË, 27 NËNTOR 2017

Takimi i katërt ndërqeveritar Shqipëri-Kosovë u mbajt më 27 nëntor 2017, në Korçë. Të dy qeveritë konfirmuan bilancin pozitiv të zbatimit të marrëveshjeve të tre takimeve të …