Juria & ÇmimetJuria e Colours of Albanians 2022

Fadil Berisha- Kryetar

Elina Duni- anëtar

Dardan Luta – anëtar

Ilir Kaso – anëtar

Alban Nimani- anëtar

Andi Deliana- anëtar

Arian Mavriqi -anëtar

 

Çmimet e Colours of Albanians 2022

Ndarja e çmimeve në këtë edicion të Colours of Albanians është menduar të jetë ndryshe nga edicionet e mëparshme. Gjithsej do të ndahen 10 çmime të cilat përfshijnë një çmim për çdo temë javore dhe çmimi i Diasporës.

Colours of Albanians këtë edicion ka ardhur me 9 tema javore të cilat janë:

  • Peziazh dhe Turizëm
  • Portret Identitar dhe Familje
  • Kulturë dhe Art
  • Bashkjetesë Fetare
  • Traditë, Zakone dhe Festa
  • Arkitekturë
  • Sport dhe Rekreacion
  • Flora dhe Fauna
  • Stil dhe Modë

Fotoja ose videoja më e mirë e çdo teme do të jetë fituesi i çmimit sipas temës.

Fotoja ose videoja më e mirë nga Diaspora, pra me hashtagun #DiasporaShqiptare do jetë fitues i Çmimit të Diasporës, i mundësuar nga IOM Albania.