Mbyllet operacioni i riatdhesimit/ MEPJ njofton shtetasit shqiptar - Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 02/04/2020

Mbyllet operacioni i riatdhesimit/ MEPJ njofton shtetasit shqiptar

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, informon të gjithë qytetarët shqiptarë të bllokuar jashtë RSH-së, se plani i riatdhesimit është mbyllur dje me fluturimin e bërë nga Roma.

MEPJ me anë të një njoftimi në facebook ka njoftuar se janë riatdhesuar të gjitha rastet emergjente, të cilat janë vlerësuar me rigorozitet nga Përfaqësitë e RSH-së në botë.

Po ashtu, informon të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët vazhdojnë të jenë të bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, se duke nisur nga sot, datë 2 prill 2020, duhet të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, vetëm në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ, ose në adresat e e email-it: emergjencat@mfa.gov.al dhe dk@mfa.gov.al.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

📞 00355694045493
📞 00355694045487
📞 00355694045492
📞 00355694045494
📞 00355694045489
📞 00355694045486
📞 00355694045490
📞 00355694045491
📞 00355694045485
📞 00355694045488