Ministrja Xhaçka në takimin e Këshillit të Sigurimit “Për paqen dhe sigurinë e Ukrainës” - Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 23/09/2022

Ministrja Xhaçka në takimin e Këshillit të Sigurimit “Për paqen dhe sigurinë e Ukrainës”