MultimediaAlbania in the 21st century

Fjala e Ministres Xhaçka në Debatin “Gratë, Paqja dhe Siguria”, në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Shqipëria nis zyrtarisht mandatin dy vjeçar në KS

 

 

Bashkohu me ekipin e ëndrrave – KS

 

 

Fjala e Ambasadorit Ferit Hoxha në ceremoninë e vendosjes së flamurit të anëtarëve të rinj për 2022-2023 në KS