Numrat e emergjencës në MEPJ dhe të Përfaqësive së RSH-së në botë - Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 29/03/2020

Numrat e emergjencës në MEPJ dhe të Përfaqësive së RSH-së në botë

Informojmë të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët janë bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion, të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, edhe në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ, për shkak të fluksit të lartë të telefonatave.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 09:00-17:00.

📞 00355694045493
📞 00355694045487
📞 00355694045492
📞 00355694045494
📞 00355694045489
📞 00355694045486
📞 00355694045490
📞 00355694045491
📞 00355694045485
📞 00355694045488

Numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga Përfaqësitë e RSH-së në botë

Përfaqësia Nr. Emergjence
📍ABU-DHABI 📞 +971 58 570 5112
📍ANKARA 📞+905495611985
📍ATHINË 📞+30 694165 8183
📍BEOGRAD 📞00 381 63 30 95 98
📍BERLIN 📞0049 1798215905 / 0049 174 8619587
📍BERNË 📞+41774099729
📍BRATISLAVË 📞00421 904 801 391/ 00421 944 223 941
📍BRAZIL 📞55 61 99114 6568
📍BUDAPEST 📞+36 30 201 3676
📍BUKURESHT 📞+40784932223
📍HAGË 📞0031616275159
📍IZRAEL 📞 00972 (0) 54 904 2813
📍KAJRO 📞 201060300388
📍KATAR 📞+97470277222
📍KANBERA 📞+ 61 450 977 145
📍KOPENHAGEN 📞+4591636640
📍KUVAJT 📞96594048219
📍LONDËR 📞+44 (0) 75 18662630
📍MADRID 📞+34 606 376 830
📍MOSKË 📞+7 929 968 05 38
📍OTAVË 📞+1 613 864 7575
📍PARIS 📞+33 1 47 23 31 51
📍PEKIN 📞+86 13810476221
📍PODGORICË 📞38267288757
📍PRAGË 📞+420 775 041 553
📍PRISHTINË 📞00383 45 618 618
📍RIAD 📞+966501905586 /966532405751
📍ROMË 📞+39 3420498192
📍SHKUP 📞 38975376896
📍SLLOVENI 📞38631240760
📍SOFJE 📞+359 89 4311493
📍STOKOLM 📞+46 73 57 42 350
📍TOKIO 📞03-3543-6861
📍VARSHAVË 📞 +48 501194910
📍VATIKAN 📞+39 06 39721599
📍VJENË 📞+00436767886324
📍WASHINGTON 📞+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
📍ZAGREB 📞00385 91 53 07 477
📍KONSULLATA BARI 📞+39 080 2055842
📍KONSULLATA JANINË 📞0030-6947072353
📍KONSULLATA MILANO 📞+39 391 7373551
📍KONSULLATA MYNIH 📞+4915237913997
📍KONSULLATA SELANIK 📞0030 6983661224
📍KONSULLATA STAMBOLL 📞00905396566219
📍MISIONI BE BRUKSEL 📞0032485401237
📍MISIONI GJENEVË 📞+41 79 151 85 04/+4122 7311143
📍MISIONI NATO 📞+32 2 707 2782
📍MISIONI OKB NJU JORK 📞+1 347 241 4434/ +1 202 758 9526
📍MISIONI OSBE-VJENË 📞+43 1 328 8710
📍MISIONI STRASBURG 📞+33 3 88 36 02 06
📍MISIONI UNESCO 📞+33 (0) 1 45 68 32 44 +33 (0) 6 15 63 09 67