RSS - https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/RSS - https://punetejashtme.gov.al/OKB, Ministrja Xhaçka takon Sekretarin e Përgjithshëm: Parandalimi, motivi i diplomacisë shumëpalëshe në çdo fushëhttps://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/okb-ministrja-xhacka-takon-sekretarin-e-pergjithshem-parandalimi-motivi-i-diplomacise-shumepaleshe-ne-cdo-fushe2021-09-24 10:27:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-24_at_10.27.03.jpegDiskutimi mbi situatën në Afganistan, Xhaçka: Shqipëria mbështet punën e OKB-së në Misionin e Asistencës në Afganistan https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/diskutimi-mbi-situaten-ne-afganistan-xhacka-shqiperia-mbeshtet-punen-e-okb-se-ne-misionin-e-asistences-ne-afganistan2021-09-23 13:52:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-23_at_12.50.08.jpegXhaçka takon Përfaqësuesin Special të Mbretërisë së Bashkuar: Mirënjohje për mbështetjen e treguar në zgjedhjen e Shqipërisë në KS https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/xhacka-takon-perfaqesuesin-special-te-mbreterise-se-bashkuar-mirenjohje-per-mbeshtetjen-e-treguar-ne-zgjedhjen-e-shqiperise-ne-ks2021-09-23 09:23:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-23_at_09.25.36.jpegPozicione vakante në kuadër të Programit INTERREG IPA CBC Shqipëri-Greqi 2014-2020https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/shpallje/pozicione-vakante-ne-kuader-te-programit-interreg-ipa-cbc-shqiperi-greqi-2014-20202021-09-22 18:37:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/Takimet e nivelit të lartë në Nju Jork, Xhaçka: Krenare për përkushtimin e Shqipërisë ndaj paqes dhe multilateralizmit https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/takimet-e-nivelit-te-larte-ne-nju-jork-xhacka-krenare-per-perkushtimin-e-shqiperise-ndaj-paqes-dhe-multilateralizmit2021-09-21 23:13:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-21_at_20.04.58.jpegNew York, Xhaçka takon ambasadoren e SHBA në OKB: Shqipëria, partner dhe aleat i vyer, vlerësim për mbështetjen ndaj afganëvehttps://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/new-york-xhacka-takon-ambasadoren-e-shba-ne-okb-shqiperia-partner-dhe-aleat-i-vyer-vleresim-per-mbeshtetjen-ndaj-afganeve2021-09-21 09:55:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-21_at_09.58.16.jpegNew York, Xhaçka takon homologun egjiptian: Me rëndësi mbajtja e sesionit të Parë të Komisionit të Përbashkët Ekonomik https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/new-york-xhacka-takon-homologun-egjiptian-me-rendesi-mbajtja-e-sesionit-te-pare-te-komisionit-te-perbashket-ekonomik2021-09-20 20:23:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-20_at_20.25.54.jpegXhaçka prezanton programin për politikën e jashtme: Prioritet kryesor, avancimi i Shqipërisë në procesin e integrimit https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/xhacka-prezanton-programin-per-politiken-e-jashtme-prioritet-kryesor-avancimi-i-shqiperise-ne-procesin-e-integrimit2021-09-17 10:59:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-16_at_19.30.55.jpegFjala e Ministres për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka në Seancën Plenare 16.09.2021https://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/fjalime/fjala-e-ministres-per-evropen-dhe-punet-e-jashtme-olta-xhacka-ne-seancen-plenare-16-09-20212021-09-16 21:02:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-16_at_20.36.38.jpegTakimi me Ministrat e Jashtëm të BP/ Xhaçka: Ballkani Perëndimor ka nevojë për hapa konkretë nga BEhttps://punetejashtme.gov.al/al/zyra-e-shtypit/lajme/takimi-me-ministrat-e-jashtem-te-bp-xhacka-ballkani-perendimor-ka-nevoje-per-hapa-konkrete-nga-be2021-09-16 19:59:00https://punetejashtme.gov.al/https://punetejashtme.gov.al/files/news/big_whatsapp_image_2021-09-16_at_19.57.17.jpeg