‘Albania, your home’ – Cakaj signs the inter-ministerial agreement on joint embassies with Kosovo - Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 04/07/2019

‘Albania, your home’ – Cakaj signs the inter-ministerial agreement on joint embassies with Kosovo

Na vjen keq, kjo faqe eshte vetem ne anglisht.