Videomesazh i Kryeministrit Edi Rama me rastin e kryesimit nga Shqipëria të Presidencës së Këshillit të Sigurimit të OKB - Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 01/06/2022

Videomesazh i Kryeministrit Edi Rama me rastin e kryesimit nga Shqipëria të Presidencës së Këshillit të Sigurimit të OKB