Itali - Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme
Postuar më: 28/04/2022

Itali

Deri më datë 31 Maj 2022, aplikohen këto rregulla për udhëtimet drejt Italisë:

Lejohet udhëtimi pë çfarëdo arsye.

Mjafton një nga kushtet e green pass: certifikata e vaksnimit, certifikata e shërimit ose testi negativ për Covid-19.

Fëmijët deri në moshën 6 vjeç janë të përjashtuar nga kë rregulla.

Nëse nuk plotësoni një nga kushtet e green pass, aplikohet karantinë 5 ditore dhe test në fund të izolimit.